Οι ανησυχίες και η επιφυλακτικότητα που υπήρχαν στον Παναιγιάλειο, μετά τον ορισμό του διαιτητή Μιχαήλ Ζέστα από το σύνδεσμο Πειραιά, δυστυχώς επαληθεύτηκαν πλήρως. Ο συγκεκριμένος διαιτητής μετά τα παιχνίδια με Α.Ο. Πυλίου Κω (εντός) και Ιάλυσο (εκτός), συνέχισε και σήμερα κόντρα στον Παναργειακό, το «έργο» του εις βάρος του Παναιγιάλειου. Η επιλεκτική κρίση του, σε όμοιες φάσεις των δύο ομάδων, ήταν πάντα υπέρ των πρωτοπόρων και κατά της Αιγιώτικης ομάδας και πάντα βέβαια με τη στήριξη των βοηθών του. Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν καταφέρει να ανοίξουν το σκορ (25΄) πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση (0-1), έκανε ότι χρειαζόταν για να σταματήσει κάθε επιθετική προσπάθεια των «μελανόλευκων». Σταμάταγε τις φάσεις «ανακαλύπτοντας» φάουλ εις βάρος της Αιγιώτικης ομάδας, επέτρεπε τα δυνατά και μερικές φορές αντιαθλητικά μαρκαρίσματα της ομάδας του Άργους -ιδιαίτερα πάνω στους Μακρή και Φωκαΐδη- «έβλεπε» επιθετικά φάουλ των «μελανόλευκων» κυρίως όταν η μπάλα πλησίαζε την περιοχή του Παναργειακού, σταμάταγε επιθέσεις από στημένες μπάλες που σταματούσαν στον αέρα και στην πορεία της μπάλας στην αντίπαλη περιοχή, έδειχνε κίτρινες κάρτες στους «μελανόλευκους» που διαμαρτύρονταν δικαιολογημένα διεκδικώντας το δίκιο τους και γενικά έκανε ότι μπορούσε για να βγάλει εκτός αγώνα τον Παναιγιάλειο και παράλληλα να διασφαλίσει τον πρωτοπόρο του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η σημερινή ήττα της Αιγιώτικης ομάδας, η οποία ήταν κυρίως «έργο» του διαιτητή Μιχαήλ Ζέστα, είχε και μεγάλο βαθμολογικό κόστος. Κι αυτό διότι η διαφορά ασφαλείας που είχε ο Παναιγιάλειος από την επικίνδυνη ζώνη μειώθηκε στους τρεις βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναιγιάλειος καλείται  στις εναπομείναντες τρεις αγωνιστικές να πάρει τους βαθμούς που απαιτούνται για να του εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία. Ακριβή αριθμό των βαθμών δεν μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά, αφού κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τα αποτελέσματα των ομάδων που έχουν επίσης ως στόχο την παραμονή, ωστόσο σίγουρα η «βάση» των βαθμών που απαιτούνται να κατακτηθούν είναι τουλάχιστον τρεις.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΓΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟ

Από το ξεκίνημα του αγώνα και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την περιοχή τους και παράλληλα να εκμεταλλευτούν κάποια αντεπίθεση τους. Αυτό το κατάφερε ο Παναργειακός στο 25΄ στην πρώτη του ουσιαστικά επιθετική του ενέργεια όταν μετά από σουτ του Τσιώλη η μπάλα έφτασε με κόντρα στον Ντε Σόουζα που με δυνατό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Άργους, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στους «μελανόλευκους» οι οποίοι όμως είχαν να αντιμετωπίσουν και το «έργο» του διαιτητή. Παρ’ όλα αυτά στο 32΄ επικίνδυνη παράλληλη σέντρα του Βασίλτση δεν βρήκε κατάλληλο αποδέκτη, στο 42΄ ο Τσίπρας  δεν μπόρεσε να σουτάρει από καλή θέση στο 44΄ ο Τακίδης αποκρούστηκε από τον Καραργύρη μετά την πάσα του Τρέσα.

Στην επανάληψη οι διακοπές και οι «ανακαλύψεις» του διαιτητή δεν επέτρεψε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ο Παναιγιάλειος έκανε ότι μπορούσε για να γίνει απειλητικός, όμως ο διαιτητής επέτρεπε τα δυνατά και μερικές φορές αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων, έκοβε επιθέσεις με σφυρίγματα που σταματούσαν στον αέρα τη μπάλα και την εξέλιξη του παιχνιδιού. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε και η αποστολή του διαιτητή, για κάποιους, ήταν πετυχημένη αφού ο Παναργειακός νίκησε και ο Παναιγιάλειος ηττήθηκε.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης, Μωραΐτης, Λουκάς, Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (80΄ Κίτος), Τσίπρας, Μακρής Βασίλτσης (56΄ Θεοφανόπουλος), Τρέσα (66΄ Πίσπας).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Σαάντο, Ροκάι, Τσάνι (76΄ Σακελλαρόπουλος), Τσιώλης (76΄ Ελευθεριάδης), Τσούτσης (71΄ Τσιράκης), Πρίκας (86΄ Καπετανάκης), Ντε Σόουζα, Ηλιόπουλος (86΄ Κατσής).

Please follow and like us:
error20
fb-share-icon20
Tweet 20
Aigio-Admin
April 14, 2024
P