Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής έχει μπει στην τελική ευθεία και απομένουν τρεις ακόμα «στροφές» για την ολοκλήρωσή του, οι οποίες και θα διεξαχθούν σε διάρκεια μίας βδομάδας. Ο Παναιγιάλειος καλείται να δώσει δύο εκτός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους (Θύελλα Ραφήνας και Εράνη Φιλιατρών) οι οποίοι ουσιαστικά θέλουν να κάνουν ένα αξιοπρεπή φινάλε για διαφορετικούς η καθεμία λόγους, ενώ ενδιάμεσα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Κόρινθο που βρίσκεται μία… ανάσα από την κορυφή και έχει κάθε δικαίωμα στο όνειρο.  Και τα τρία παιχνίδια, ωστόσο, έχουν χαρακτήρα «τελικού» για την Αιγιώτικη ομάδα κι αυτό διότι η βαθμολογική θέση της είναι δύσκολη και σε καμία περίπτωση ασφαλής. Ο Παναιγιάλειος, που βρίσκεται στο +3 από τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής, για να μην μπλέξει σε επικίνδυνα σενάρια οφείλει στα εναπομείναντα παιχνίδια να κατακτήσει τέσσερις βαθμούς. Αυτή η προσπάθεια της απαραίτητης βαθμολογικής «συγκομιδής» για τους «μελανόλευκους» ξεκινάει από το δημοτικό γήπεδο Ραφήνας, όπου το Σάββατο (20/4 – 16:00) στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής, θα αντιμετωπίσουν τη γηπεδούχο Θύελλα που βρίσκεται στο τρίτο «σκαλοπάτι» του βαθμολογικού πίνακα.  

Η Αιγιώτικη ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, για τη δύσκολη έξοδο, την Παρασκευή με τον Περικλή Παπαποστόλου να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Ο «μελανόλευκος» προπονητής, που έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11αδα με πρωταρχικό στόχο την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κωνσταντίνος Σαφούρης-Αργυρόπουλος του συνδέσμου Σερρών, με βοηθούς τους Πέτρο Ρούσσο και Δημήτριο Αθανασάκη από το σύνδεσμο Αθηνών.

Please follow and like us:
error20
fb-share-icon20
Tweet 20
Aigio-Admin
April 20, 2024
P